Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πρόσθετοι πόροι από το Πράσινο Ταμείο για την Αχαΐα

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Γιάννη Ανδρουλάκη, είχε η τ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι χρηματοδοτικές δυνατότητες του Πράσινου Ταμείου, με στόχο την ενίσχυση έργων και δράσεων με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στις πόλεις της Περιφέρειας.

Η κ. Αλεξοπούλου επεσήμανε τη στρατηγική σημασία της πράσινης ανάπτυξης για τη χώρα και ανέδειξε τη συνεχή προσπάθεια της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίζει ενεργά τον συνεκτικό σχεδιασμό που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευσή της να προωθήσει κάθε δυνατότητα διεκδίκησης πρόσθετων πόρων για την Αχαΐα, συζητώντας για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που μπορούν να υλοποιηθούν μέσω των προγραμμάτων του Πράσινου Ταμείου, όπως και για τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη διεκδίκηση και απορρόφηση των διαθέσιμων χρηματοδοτήσεων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι νέες καταθέσεις και το αίτημα για βραχιολάκι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου...

Κρατικά «φέσια»: Νέα αύξηση στα 3,82 δισ. ευρώ

Στα 3,823 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν τον Αύγουστο τα κρατικά...

Η Τζολί πούλησε την έπαυλή της στη Μαντόνα και ετοιμάζει βαλίτσες

Φτιάχνει βαλίτσες η Αντζελίνα Τζολί και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει...

Μάνα (Χάιντι) και κόρη (Λένι) σε «μάχη οπισθίων»

«Μάχη» μπροστά στον φακό με «όπλα» σέξι εσώρουχα σε...