Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προτεραιότητά μας τα έργα για το νερό στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε στην επιστημονική διημερίδα που διοργάνωσε η ΔΕΥΑ Πάτρας σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «PerManeNt, Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ευφυών Εφαρμογών Παρακολούθησης Λειτουργίας και Αειφόρου Ενεργειακής Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης», με την ιδιότητά της ως πολιτικός μηχανικός.

    Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στο πόσιμο νερό, ως δημόσιο αγαθό το οποίο ανήκει στους πολίτες και στην ευθύνη του κράτους να διασφαλίζει την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείρισή του για το κοινό καλό. «Ως μηχανικός, έχω εργαστεί στην κατασκευή των υποδομών της ΔΕΥΑ Πάτρας αλλά και ως πολιτικός, έχω ασκήσει πολλές φορές πιέσεις στους αρμόδιους φορείς για εξεύρεση λύσεων στο θέμα διαχείρισης του νερού», είπε μεταξύ άλλων η κα Αλεξοπούλου.

    Στην Αχαΐα, ένα εμβληματικό έργο, το διυλιστήριο του Σελινούντα, ξεκίνησε να υλοποιείται μετά την υπογραφή της χρηματοδότησης από τον αρμόδιο Υπουργό. Μαζί με το έργο της κατασκευής εγκαταστάσεων επεξεργασίας νερού και κεντρικών αγωγών μεταφοράς νερού στο Δήμο Αιγιαλείας, η εξασφάλιση της χρηματοδότησης και η αύξηση του προϋπολογισμού του έργου, αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση του νερού στην Αχαΐα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολόκληρο το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου της Super League για τη νέα σεζόν

    Γνωστό έγινε ολόκληρο το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου της...

    Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0: Ασταμάτητοι οι Γάλλοι, πέρασαν στον τελικό

    Ραντεβού με την Τσέλσι έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν,...

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε επιπλέον δασμό 50% στον εισαγόμενο χαλκό από 1ης Αυγούστου

    Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το...

    Γυμνή ωδή: Η έγκυος Μις Υφήλιος Ολίβια Κούλπο αποθεώνει την ιερή μητρότητα

    Η Ολίβια Κούλπο είναι έτοιμη για τον πιο σπουδαίο...