Χριστίνα Αλεξοπούλου: “Η Αιγιάλεια μίλησε!”

    Ημερομηνία:

    Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε στο Αίγιο, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην αίθουσα Μαργαρίτα στο ξενοδοχείο Telis, φανερά συγκινημένη από την υποδοχή που της επιφύλαξε η Αιγιάλεια.

    «Δεν θα μπορούσα να μην κάνω την πρώτη μου μεγάλη εκδήλωση εδώ, πάλι στην Αιγιάλεια, που δούλεψα ως πολιτικός μηχανικός σε πολλά έργα, όπως τότε, το 2018, που με κάλεσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και το έκανα. Αφιέρωσα ατελείωτες ώρες εργασίας και έκανα εκατοντάδες χιλιόμετρα την τετραετία μου πέρασε για να μεταφέρω από κάθε γωνιά της Αχαΐας και από την Αιγιάλεια τη φωνή και τα αιτήματά σας στη Βουλή και στην Κυβέρνηση», ανέφερε η κα Αλεξοπούλου.

    Η εκτέλεση σημαντικών έργων στην Αιγιάλεια, που άλλα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι μέρος του γιγαντιαίου προγράμματος των ογδόντα και πλέον έργων, άνω των 3,7 δις για όλη την Αχαΐα, όπως τα έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός.

    «Ζητώ τη ψήφο σας, γιατί οραματίζομαι για την επόμενη τετραετία, την προσέλκυση επενδυτών στην Αχαΐα, προσωπικό μου στοίχημα αλλά και στοίχημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε η κα Αλεξοπούλου.

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: "Η Αιγιάλεια μίλησε!" Χριστίνα Αλεξοπούλου: "Η Αιγιάλεια μίλησε!"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπληκτική συνταγή: Πώς να φτιάξετε σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλου με σως μουστάρδας

    Τα σπιτικά σουβλάκια κοτόπουλου είναι μια υπέροχη ιδέα για...

    Μαρία Καρλάκη για Παντελή Παντελίδη: Δεν περνάει μέρα που να μην τον σκεφτώ ή να μην τον μελετήσω

    Στον θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη αναφέρθηκε η Μαρία Καρλάκη, αναφέροντας, μεταξύ...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά κοντά στην Αρόη

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αυτή την ώρα κοντά στο πεδίο βολής...