Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στη Βουλή η σύνδεση του Λιμένα Αιγίου με την Πατρών-Αθηνών

    Ημερομηνία:

    Την ενεργοποίηση του έργου της σύνδεσης του Λιμένα Αιγίου με τον Αυτοκινητόδρομο Πατρών-Αθηνών, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα παρά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτριώσεων, αναδεικνύει με κοινοβουλευτική της ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστο Δήμα, η τ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Η ερώτηση εστιάζει στην ανάγκη το Υπουργείο Υποδομών να προχωρήσει στην έκδοση πρόσκλησης προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να υποβληθεί η πρόταση για το κυρίως έργο, αξιοποιώντας την ωριμότητα που έχει πλέον αποκτήσει η πράξη μετά την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων.

    Όπως επισημαίνεται, η σύνδεση του λιμένα με τον αυτοκινητόδρομο αποτελεί κομβικό έργο υποδομής για την Αιγιάλεια και την ευρύτερη περιοχή, που θα ενισχύσει τη λειτουργικότητα και τη δραστηριότητα του λιμανιού, διευκολύνοντας παράλληλα τις μεταφορές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...