Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

     

    Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο στα Καλάβρυτα και βρέθηκε κοντά στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος, προσφέροντάς τους ακόμα μια φορά την αγάπη της.

    ICECAP

    Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Ιδρύματος πατήρ Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο οποίος της ευχαρίστησε για το διαρκές ενδιαφέρον της για το Καλλιμανοπούλειο και την έμπρακτη στήριξη με κάθε τρόπο. Με παρέμβαση της Αχαιής Βουλευτού, η ΑΜΚΕ ¨Όραμα σε Αποστολή¨, προσέφερε κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη στους ηλικιωμένους, τα οποία παραδόθηκαν από τον εκπρόσωπό της κ. Μάριο Διδάχο. Η κα Αλεξοπούλου είχε μια ζεστή και εγκάρδια συνομιλία με φιλοξενούμενους του Ιδρύματος,  με τους εργαζομένους ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε στην πόλη των Καλαβρύτων, υπηρεσίες, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

     

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟ Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟ Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟ Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟ Χριστίνα Αλεξοπούλου: Στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων με προσφορά αγάπης - ΦΩΤΟ

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Ανοίγει ο κύκλος των ευθυνών – Επτά γενικοί γραμματείς στο στόχαστρο του ανακριτή

    Ντόμινο εξελίξεων ενδέχεται να φέρουν στην κύρια ανάκριση για...

    Κάνιε Γουέστ κατά Καρντάσιαν: «Έπρεπε να είχα κάνει παιδιά με την Χίλτον και όχι με μια γ@….νη βοηθό»

    Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι θα έπρεπε...

    Κεραυνός χτύπησε 17χρονη ενώ σκρόλαρε στο TikTok – «Όλα πήραν φωτιά»

    Μια έφηβη περιέγραψε τη φρικτή στιγμή που την χτύπησε...

    ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: 45.000 λιγότερα πρωτάκια τον Σεπτέμβριο

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σιωπηλή κρίση που δεν περιορίζεται...