Χριστίνα Αλεξοπούλου : Συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της Σλοβακίας

    Ημερομηνία:

    H Αχαιή Βουλευτής της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με την ιδιότητά της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβακίας, παρευρέθηκε χθες σε συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της χώρας αυτής κα Iveta Hricova.

    Η Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Σλοβακίας συζήτησε με την κα Hricova τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο χωρών στην εκπαίδευση και τον τουρισμό, όπου η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της Αχαΐας ως προορισμό για τους Σλοβάκους, μιλώντας για τις τουριστικές υποδομές και τις ομορφιές της περιοχής σε σύνδεση  με το αεροδρόμιο του Αράξου. Συζητήθηκε επίσης η διερεύνηση της συνεργασίας στον τομέα των επενδύσεων με την Αχαιή Βουλευτή να επισημαίνει στην πρέσβη της Σλοβακίας τη συγκριτική υπεροχή του Νομού μας.

    Χριστίνα Αλεξοπούλου : Συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της Σλοβακίας

    Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε παρευρισκόμενος για λίγο στον ίδιο χώρο και ο  Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Συμμετείχαν επίσης ως μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σλοβακίας οι Βουλευτές, Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου, Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρουλάκης και το κράνος

    «Είναι ώρες ευθύνης… Πέραν δηλαδή της πολιτικής κριτικής, θα...

    Σήμερα η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου – Η επιθυμία της οικογένειας

    Στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια της...

    EΛ.ΑΣ.: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Ενημερωτική δράση στη Ναυπακτία

    Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 20-8-2025, ενημερωτική δράση, στη Ναυπακτία,...

    Δορυφορικά δεδομένα αποκαλύπτουν: Σημαντική αύξηση θερμοκρασίας εδάφους μετά τις πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Πάτρα – ΧΑΡΤΗΣ

    Δορυφορικά δεδομένα καταδεικνύουν πως η καταστροφή δασικής βλάστησης λόγω πυρκαγιάς συνεπάγεται...