Χριστίνα Αλεξοπούλου: Της ανέθεσε δουλειά το 15μελές του Προτύπου Λυκείου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο  Πατρών και είχε την χαρά και την τιμή να συναντηθεί με τους καθηγητές και τα μέλη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του σχολείου. Τα παιδιά και οι καθηγητές ξενάγησαν την Αχαιή Βουλευτή στο κτηριακό συγκρότημα και της παρουσίασαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την έλλειψη χώρων, οι οποίες καθιστούν τις συνθήκες διδασκαλίας ιδιαίτερες.

    Οι μαθητές του Προτύπου Σχολείου ενημέρωσαν την κα Αλεξοπούλου, ότι παρόλη τη συνεχή υποβολή των αιτημάτων τους προς τον Δήμο Πατρέων, η συντήρηση του κτηρίου παραμένει ελλιπής και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την υποβάθμιση του σχολείου τους. «Δεν θέλουμε απλά να γκρινιάξουμε, νιώθουμε τους καθηγητές μας δίπλα μας, αλλά θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το σχολείο και τη μόρφωση, μαζί με τον αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες για όλους», όπως είπαν οι μαθητές.

    Η Βουλευτής Αχαΐας διαβεβαίωσε τους καθηγητές και τους μαθητές του σχολείου ότι η επέκταση του θεσμού των Προτύπων και Πειραματικών σχολείων και η δημιουργία παραπάνω θέσεων στα ήδη υπάρχοντα, αποτελεί όπως είναι γνωστό, δέσμευση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσωπικά της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως. Γι’ αυτό το λόγο, η επίσκεψη της στο Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο Πατρών, έχει ιδιαίτερη σημασία. Δεσμεύτηκε μάλιστα να μεταφέρει τη φωνή τους, όσο πιο ψηλά και όσο πιο δυνατά γίνεται, «αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για τη γενιά του σήμερα και του αύριο», όπως δήλωσε.

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Της ανέθεσε δουλειά το 15μελές του Προτύπου Λυκείου Πατρών
    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Της ανέθεσε δουλειά το 15μελές του Προτύπου Λυκείου Πατρών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πριγκίπισσα Diana: Για ποιον λόγο η μητέρα της έκλαιγε διαρκώς την ημέρα του γάμου της με τον βασιλιά Κάρολο;

    Καθ'ολη τη διάρκεια της ζωής της, η πριγκίπισσα Diana είχε μια...

    Ο Χάαλαντ έκανε δώρο στη σύντροφό του τσάντα αξίας 377.000 ευρώ – Φωτογραφία

    Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολυτελές δώρο στη...

    Γιώργος Καραμίχος: «Ντροπή σας» γράφει ο ηθοποιός μετά από ψευδές δημοσίευμα για την υγεία του

    Ο καρκίνος ήταν ένας ύπουλος αντίπαλος που ο Γιώργος Καραμίχος κατάφερε...

    Μαρία Μενούνος: Ήξερα ότι εκείνη η στιγμή ήταν μια αναγέννηση και την αποδέχθηκα ως τέτοια

    Για την προσωπική της αναγέννηση, την οποία και συνειδητοποίησε...