Χριστίνα Λαμπίρη: Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση για μένα, τώρα τι να κοιτάξω το πριν;

    Ημερομηνία:

    Όσα μοιράστηκε η Χριστίνα Λαμπίρη για την τηλεοπτική της απουσία και όχι μόνο!

    Για το νέο της ρόλο στον δήμο Ραφήνας αλλά και την τηλεοπτική της απουσία μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, το πρωινό της Τρίτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη στον Alpha.

    Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένεια τους και να έκαναν τα παιδιά τους”.

    “Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει, για μένα, είναι η αγάπη και ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου” σημείωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή του Alpha.

    “Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο;

    Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτόν” συμπλήρωσε, ακόμα, η Χριστίνα Λαμπίρη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 2/12/2025

    15:30 Novasports 2HD Άγιαξ – Γκρόνινγκεν Eredivisie 19:00 COSMOTE SPORT...

    Πατρών – Πύργου: Την Πέμπτη τελειώνει ο Γολγοθάς από τα Ροϊτικα μέχρι την Κ. Αχαϊα

    Παραδίδονται στην κυκλοφορία, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, τα τελευταία 10...

    Κύκλωμα παγίδευε άνδρες μέσω ψεύτικων ραντεβού στο TikTok

    Η Ασφάλεια Αττικής αποκάλυψε οργανωμένο κύκλωμα που παγίδευε άνδρες...

    Το τριήμερο της Black Friday ζέστανε την αγορά

    Χαμόγελα στην αγορά και ουρές στα εμπορικά καταστήματα, με...