Χριστίνα Παππά για Μπερλουσκόνι: Ένας υπέροχος άνθρωπος – Με είχε στηρίξει πολύ

    Ημερομηνία:

    Για τη σχέση της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε η Χριστίνα Παππά, μία ημέρα μετά τον θάνατο του “Καβαλιέρε”, σε ηλικία 86 ετών, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης.

    Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και στη στήριξη που είχε δείξει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ίδια όταν βρισκόταν στην Ιταλία.

    “Είχαμε γνωριστεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ένας υπέροχος άνθρωπος, πανέξυπνος επιχειρηματίας, σπουδαίος πολιτικός, ήταν γλυκύτατος, είχε χιούμορ. Είναι στενάχωρο σαν γεγονός, γιατί όταν έχεις γνωρίσει έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά, δεν γίνεται παρά να σε λυπεί το γεγονός.

    Κάναμε αρκετή παρέα, γιατί εγώ δεν έχανα ποτέ παιχνίδι της Μίλαν. Γενικότερα με είχε στηρίξει πάρα πολύ και εμένα και μια εταιρεία τότε που είχα στο εξωτερικό. Εγώ τους ένιωθα και τους νιώθω όλους οικογένειά μου γιατί με είχαν βοηθήσει πολύ. Εχθές όταν το έμαθα ειλικρινά στενοχωρήθηκα γιατί ήταν ξαφνικό. Να είναι καλά εκεί που πήγε”, ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

    Η ηθοποιός συνέχισε: “Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον κόσμο. Εμένα μου αρέσει οι πολιτικοί να είναι κοντά στον κόσμο και να δέχονται και την κριτική και το χιούμορ και όλα. Ο πόλεμος που δεχόταν για την προσωπική του ζωή ήταν αστείος, γιατί το να έχεις σχέσεις με ενήλικες γυναίκες δεν είναι κακό. Στην προσωπική του ζωή ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει”.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρήνος – Πυροσβέστης βρίσκει νεκρό τον 25χρονο γιο του σε τροχαίο – βίντεο

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/10) στη Σαρδηνία, με έναν...

    Ηλεία: 6.200 ευρώ για τον βασανιστή του σκύλου – Η ΕΛ.ΑΣ. ένα βήμα πριν τη σύλληψη

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της...

    Νεκρός από πυροβολισμούς σε μεγάλο πανηγύρι

    Αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό στη γιορτή καστάνου στο...

    Πάτρα: «Μάθημα» ζωής στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

    Όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν πάθος και μεράκι, μπορούν να...