Χριστίνα Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της: Δεν μου αρέσει να λέμε «σπάνια ασθένεια», μπερδεύονται έτσι τα πράγματα

    Ημερομηνία:

    Στο πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει η εγγονή της αναφέρθηκε η Χριστίνα Παππά, επισημαίνοντας ότι δεν της αρέσει να χρησιμοποιείται η φράση «σπάνια ασθένεια». Η ηθοποιός διευκρίνισε πως επρόκειτο για βρεφικό διαβήτη και ξεκαθάρισε πως ο κίνδυνος έχει πλέον ξεπεραστεί.

    GLEARNET

    Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Για να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει να λέμε ”σπάνια ασθένεια”. Μπερδεύονται έτσι τα πράγματα. Ίσως εγώ να τοποθετήθηκα λάθος ή να μην έγινε σωστά κατανοητό. Δεν ήταν κάτι τραγικό, ήταν βρεφικός διαβήτης, που όντως είναι εξαιρετικά σπάνιος. Τα βρέφη δεν εμφανίζουν σχεδόν ποτέ διαβήτη. Αλλά, δόξα τω Θεώ, ήταν παροδικός. Ξεπεράστηκε, πέρασε».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο περιοδικό Λοιπόν, η Χριστίνα Παππά τόνισε ότι, αν και ταράχτηκε, διατηρώντας ζωντανή την πίστη της στον Θεό, ένιωθε σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Τέτοιες καταστάσεις σε ταράζουν. Είσαι ανήμπορος, ειδικά όταν πρόκειται για ένα βρέφος, για το εγγόνι σου. Όμως και εκεί, κράτησα την πίστη μου. Είπα ”θα περάσει” και πέρασε. Και είμαι ευγνώμων. Εκείνες τις μέρες και η Άννα (σ.σ. Μπεζάν), η μαμά της μικρής, έκανε τάμα στον Άγιο Νεκτάριο. Εγώ στον Άγιο Ταξιάρχη. Είχαμε παραδοθεί στην προσευχή. Και θυμάμαι ένα βράδυ, πέφτω για ύπνο και μου έρχεται να κλάψω. Και λέω: ”Χριστέ μου, έχεις κάνει τόσα θαύματα στα παιδιά μας, κάνε και αυτό. Βοήθησέ μας”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη αλλοδαπός που επιτέθηκε σε εργαζόμενο του Μετρό – Άρχισε η διαδικασία ανάκλησης ασύλου – ΒΙΝΤΕΟ

    Επίθεση δέχθηκε την Τρίτη (7/10) ένας εργαζόμενος του Μετρό από έναν...

    Αυτός είναι ο νέος Μητροπολίτης Κονίτσης

    )λοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως,...

    Πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο στο Κρυονέρι Ναυπακτίας

    Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Ναυπακτία ένα περιστατικό πυροβολισμού αδέσποτου...

    Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη των Πέγκυς Ζήνα – Γιώργου Λύρα

    Η κόρη της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα, Ηλέκτρα έγινε 14 χρονών...