Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Λάκης Λαζόπουλος: Συνάντηση «κορυφής» στο Instagram

    Ημερομηνία:

    Μια σπάνια φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενθουσίασε του χρήστες του Instagram.

    Στη φωτογραφία, που ανέβηκε στον λογαριασμό Elena’s Diary blog, βλέπουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, σε ξέγνοιαστες, καλοκαιρινές στιγμές σε κάποια κρουαζιέρα.

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν τότε νεαρός, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και ήδη έπαιζε στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου.

    Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, συνάντησε σε νεαρή ηλικία τον Λάκη Λαζόπουλο στην οντισιόν για τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και γεννήθηκε ο ρόλος του Τζίμη και η θρυλική ατάκα «Πάμε πλατεία;», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

    «Εκείνο το καλοκαίρι: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ξένοιαστη στιγμή σε κρουαζιέρα με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη το δύσκολο καλοκαίρι του 1996, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Life&Style το 2001» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παραμένουν στα εννέα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας

    Στα εννέα μπλόκα που έχουν στηθεί σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα...

    Πάτρα: Ημερίδα για τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο

    Η Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών,...

    Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της

    Αγωγή για ακύρωση της διαθήκης της Καίτης Γκρέυ κατέθεσε ο γιος...

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε άντρα που σκότωσε την 18χρονη ξαδέρφη του σε τροχαίο στη Λάρισα το 2021

    Ποινή κάθειρξης πέντε ετών επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο...