Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ζητώ συγγνώμη για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας η Κεραμέως»

    Ημερομηνία:

    Μετά το σάλο και τις οργισμένες αντιδράσεις για την απαράδεκτη δήλωσή του κατά της Νίκης Κεραμέως, ο Χριστόφορος Βερναδάκης τα… μάζεψε άρον άρον και ζήτησε συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό «Πισπιρίγκου» της Παιδείας. 

    Σε βίντεο που ανέβασε (και κατέβασε) στο Tik Tok, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επιτίθεται στη Νίκη Κεραμέως για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, ξεπερνά όμως κάθε όριο χαρακτηρίζοντας την, ουσιαστικά, δολοφόνο της Παιδείας, υιοθετώντας συγχρόνως και την… ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία για την ώρα κατηγορείται για το θάνατο ενός από τα τρία της παιδιά.

    Η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη να ζητά συγγνώμη για το “άστοχο”, όπως το χαρακτήρισε σχόλιό του. «Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας πως η κριτική του για το νομοσχέδιο, παραμένει.

    Η δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη

    «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο.

    Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ.

    ICECAP

    Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

    Η  ανάρτηση 

    Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επιτίθεται στη Νίκη Κεραμέως και τη χαρακτηρίζει «Πισπιρίγκου της Παιδείας» γιατί, όπως θεωρεί, «σκοτώνει» την Παιδεία, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον ένα από τα τρία παιδιά της.

     

     

    «Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

    Στέρησε από 50.000 νέους και νέες την είσοδο στα Πανεπιστήμια.
    Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά  δικαιώματα στης πάσης φύσεως ιδιωτικά κολλέγια με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία.
    Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά.
    Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι.
    Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές, δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές.
    Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας» λέει στο βίντεό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ! Θα αναζητήσουν ευθύνες και σε άλλους για το διπλό φονικό

    Την νομική οδό θα ακολουθήσουν οι συγγενείς των θυμάτων...

    Εκπληκτική συνταγή από σεφ για νόστιμο πιάτο ζυμαρικών με έμπνευση από τις «μπλε ζώνες» της μακροζωίας

    Ένας σεφ μοιράστηκε το μυστικό για ένα «υπέροχο» πιάτο...

    Μια σύντομη ιστορία των επικίνδυνων άκρων που έχουν φτάσει οι γυναίκες για την ομορφιά

    Σε αυτές περιλαμβάνονται είδη styling μαλλιών, μάσκες και κρέμες...

    Στο στόχαστρο 1,9 εκατ. μικροοφειλέτες του ΕΦΚΑ

    Σαφάρι για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΚΕΑΟ...