Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά την παρεξήγηση

    Ημερομηνία:

    Ο Χρήστος Δάντης και η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου έλυσαν όπως φαίνεται την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, την οποία αποκάλυψε η παίκτρια του Survivor σε δηλώσεις της.

    «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και τελευταία, δεν ήμουν πολύ καλά. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι» είχε πει η ποδοσφαιρίστρια, λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star».

    Πλέον τα πράγματα είναι μια χαρά ανάμεσα στο ζευγάρι και απόδειξη το γεγονός πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε το «παρών» σε συναυλία του Χρήστου Δάντη στην Καισαριανή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στη συνέχεια τους δυο τους χαμογελαστούς και αγκαλιασμένους.

    https://www.govastileto.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...