Χρήστος Μάστορας: Επιστροφή στις πίστες μετά τη σύλληψή του

    Ημερομηνία:

    Το βράδυ της Παρασκευής (7/2) ο Χρήστος Μάστορας επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και εμφανίστηκε στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”.

    Ήταν η πρώτη εμφάνισή του στην πίστα μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Το κέντρο ήταν κατάμεστο, όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του νυχτερινού κέντρου στο instagram.

    Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

    Ο τραγουδιστής κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Την αναβολή ζήτησε ο ίδιος μέσω των συνηγόρων του προκειμένου να προσέλθει να καταθέσει στο δικαστήριο ο αστυνομικός που του έκανε νόημα στο πρώτο μπλόκο, αλλά και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει την πορεία του οχήματος. Την αναβολή της υπόθεσης πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας λέγοντας πως «μόνη η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστά επικίνδυνη οδήγηση, συνιστά με άλλα περιστατικά. Θεωρώ ότι είναι κρίσιμο να εξεταστεί ο αστυνομικός στο ακροατήριο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Λ. Ζουρνατσής χρυσός σε διεθνές τουρνουά πυγμαχίας

    Σε εξαιρετική κατάσταση ο πυγμάχος της Παναχαϊκής Λευτέρης Ζουρνατσής...

    Με μια λακωνική και σκληρή ανάρτηση στα social media...

    Πάτρα: Με λαμπρότητα η επέτειος Αγιοκατατάξεως του Οσίου Γερβασίου – Πλήθος πιστών στο Ιερό Προσκύνημα Συχαινών

    Με ιδιαίτερη κατάνυξη και συμμετοχή πλήθους πιστών τιμήθηκε την...