Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νέα φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού

    Ημερομηνία:

    Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μαζί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, και μετά από την Κύπρο όπου βρέθηκαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή, τώρα συνεχίζουν τις διακοπές τους.

    Ενημερώνουν, μάλιστα, τους χιλιάδες followers για τις μικρές «αποδράσεις» τους.

    Δεν χάνουν την ευκαιρία να δείξουν τον έρωτά τους ο ένας προς τον άλλο, και με κάθε ευκαιρία ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media.

    Και μπορεί για αρκετό καιρό οι δυο τους να απέφευγαν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους και να μην έδειχναν τίποτα από αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές, μακριά από όλους και από όλα, και συνεχίζουν… ακάθεκτοι τις διακοπές τους.

    Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νέα φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κινητικότητα στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, αμηχανία στην κορυφή και αναστάτωση στην κεντροαριστερά για το «κόμμα Τσίπρα»

    Αλυσιδωτές αντιδράσεις στα κόμματα της «συστημικής» αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το...

    Αδυνάτισμα και με χάπι – Νέα θεραπεία υπόσχεται απώλεια 12% του βάρους

    Ένα νέο «όπλο» στη φαρέτρα της μάχης για αδυνάτισμα παρασκεύασε η...

    Δροσιά: Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός

    Ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12.8.2025) στην...

    Αγράμπελα Καλαβρύτων: Συναπάντημα των Απανταχού Αγραμπελιωτών

    Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγραμπέλων «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», σε...