ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: «Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το Πανεπιστήμιο όλης της Δυτικής Ελλάδας»

    Ημερομηνία:

    Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να απορρίψει την προσφυγή που είχε κατατεθεί από πλευράς δήμου Αιγιαλείας για τα προσωρινά μέτρα μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, έρχεται για να δικαιώσει το Πανεπιστήμιο Πατρών.

    Πάντως, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, σε ανάρτηση του αναφέρει ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το Πανεπιστήμιο όλης της Δυτικής Ελλάδας.

    Συγκεκριμένα επεξηγεί: «Το Πανεπιστήμιο Πατρών σέβεται τις αποφάσεις όποιες και αν είναι αυτές, της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Θέλουμε να δηλώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το Πανεπιστήμιο όλης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ότι δεν αποσύρεται απο τις πόλεις αλλά αλλάζει η μορφή παρουσίας του.

    Οι προτάσεις μας παραμένουν πάνω στο τραπέζι και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Συγκεκριμένα έχουμε προτείνει στους Δήμους Αιγιάλειας και Καλαβρύτων τα εξής:

    1)Δήμος Αιγιάλειας, Μεταλυκειακή Σχολή Οίνου και Αμπέλου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την εποπτεία της Γεωπονικής Σχολής.

    2) Δήμος Καλαβρύτων, Μεταλυκειακή Σχολή Γαλακτομίας  και Κρέατος, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και υπό την εποπτεία της Γεωπονικής Σχολής.

    3)Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε Διαχείριση Εστίασης και Ξενοδοχειακών Μονάδων σε Οινοτουριστικές Περιοχές, σε συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών και Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Δήμων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 11 Ιουνίου στην Πάτρα οι Νίκος Πορτοκάλογλου και Γιάννης Κότσιρας

    Το φετινό καλοκαίρι, δύο από τους σημαντικότερους και πιο...

    ΔΕΔΔΗΕ: Έρχονται 2.760.000 έξυπνοι μετρητές – Πότε θα αντικατασταθούν σε όλη τη χώρα

    Στην προμήθεια 2.760.000 έξυπνων μετρητών νέας γενιάς και νέου κεντρικού συστήματος Meter...

    Τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα στην Αθήνα: Οι αιτίες και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού

    Περί τα τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, επιβαρύνοντας...