Χρήστος Οικονόμου σε Μοίραλη: “Στο ΠΑΣΟΚ -φίλε Νίκο- δεν περισσεύει κανένας”

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του το Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας  Χρήστος Οικονόμου, καταγγέλλει τον Γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για τις δημόσιες δηλώσεις του.
    Όλη η επιστολή έχει ως εξής:

    “Ως ενεργό μέλος του Τομέας Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, πρ. Γραμματέας Διπλωματούχων Μηχανικών Σιδηροδρόμων, τ. μέλος Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αχαίας και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Αχαίας αισθάνομαι βαθιά προσβεβλημένος από την ατυχή δήλωση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Νίκου Μοίραλη που πλασάρει την ψευδή εικόνα ότι δήθεν μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στελεχών μας που βρέθηκαν ή τόλμησαν να στηρίξουν μια συγκέντρωση ανθρώπων της Κεντροαριστεράς, που κεντρικό στόχο και σκοπό -κατά την άποψη μου- είχε την συζήτηση επί της διεύρυνσης του ιδεολογικού χώρου για τον οποίον όλοι μας αγωνιούμε.

    Προφανώς δεν έχει ακούσει καν τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη να μιλά για ανάγκη διαλόγου από τη βάση των προοδευτικών κομμάτων.

    Δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργεί αυθαίρετα. Θα του καταλόγιζα ίσως υπερβάλλοντα ζήλο λόγω παρορμητικότητας χαρακτήρα.

    Όμως, πραγματικά πιστεύει ότι με τέτοιες ενέργειες δεν αποξενώνει και δεν προσβάλει «κατάμουτρα» τα εκατοντάδες μέλη μας που βρέθηκαν στην εκδήλωση ζητώντας, όπως όλοι μας, να νικηθεί ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ στις επόμενες εκλογές; Πιστεύει ότι εξυπηρετεί με αυτή τη δήλωσή του το στίγμα και την πολιτική που έχει χαράξει ο Προέδρος του ΠΑΣΟΚ;

    Και δεν στέλνει ένα μήνυμα επίσης λανθασμένο ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να διευρυνθεί ή ακόμη και να βρει κοινούς τρόπους με άλλα κόμματα με τις ίδιες αγωνίες για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη διακυβέρνηση της ΝΔ;

    Τον παρακαλώ τώρα να ανακαλέσει την ατυχέστατη δήλωσή του που στρέφεται κατά του ΠΑΣΟΚ.

    Στο ΠΑΣΟΚ -φίλε Νίκο- δεν περισσεύει κανένας. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης εκ της γέννησής του.

    Εκτός και αν ο Γραμματέας νομίζει ότι το κόμμα πρέπει να γίνει ιδιωτικό. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

    Αυταρχική και αρχηγοκεντρική νοοτροπία στο σημείο που -φέρεται τουλάχιστον σήμερα- δημοσκοπικά να είναι το ΠΑΣΟΚ, καλό είναι να μην δημιουργείται από κανέναν και ιδιαίτερα από ένα εκπρόσωπο οργάνου φέροντα θεσμικό ρόλο”

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΚΕ Αχαΐας: Τα βάζει με την δημοτική Αρχή Αιγίου

    Σε επίσημη ανακοίνωση από το ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα...

    Οι ελληνικές startups με τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις το 2025 – Τα πρόσωπα, οι επενδυτές, τα projects

    Συγκρατημένοι έδειξαν οι διεθνείς επενδυτές απέναντι στο ελληνικό startup οικοσύστημα τους πρώτους πέντε...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν θα βρεθεί ο “εντολέας” για την φωτιά στον παιδότοπο της Ηρώων Πολυτεχνείου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

    Αυτά είναι τα 10 πιο παράξενα τιμόνια στην ιστορία

    Υπήρξε αναμφίβολα ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη του homo...