Χρυσό μετάλλιο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην

    Ημερομηνία:

    To χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Την κορυφή της Ευρώπης για ακόμα μια φορά διεκδικεί το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.

    Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, που θα πάρει μέρος στον αποψινό τελικό του μήκους.

    Προκρίθηκε με ένα άλμα στα 7.94 στην τρίτη του προσπάθεια στον προκριματικό, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και κρατώντας τη μεγάλη επίδοση για σήμερα, οπότε θέλει να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, όπως έκανε και πριν από τέσσερα χρόνια στο Βερολίνο.

    Στον αυριανό τελικό του επί κοντώ γυναικών θα αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη. Παρότι αγχώθηκε στα 4.40, πέρασε εν τέλει εύκολα στη συνέχεια τα 4.50 και θα υπερασπιστεί κι αυτή αύριο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, που κέρδισε το 2018.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παναχαϊκή: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των 400.000 ευρώ από την ΓΓΑ

    Ευχάριστα νέα για το γήπεδο της Αγυιάς και την...

    Πάτρα: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ, έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο

    Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αύριο...

    Πάτρα: Φραγκούλης και Περρής για τα Χριστούγεννα

    Αγαπημένοι μας φίλοι, Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που μας...

    Η Ελλάδα μπροστά στην Αναγκαιότητα της Βιομηχανικής και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης

    Του Θέμη Μπάκα Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη ιστορική...