Χρυσοχοΐδης: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη όπως προβλέπει το Σύνταγμα για τον Γιώργο Λυγγερίδη

    Ημερομηνία:

    Τη διαβεβαίωση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας στην υπόθεση του Γιώργου Λυγγερίδη έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Μιλώντας στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, μετά και τις συλλήψεις που έγιναν για τη δολοφονία του αστυνομικού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ο θρήνος θα πρέπει να μετατραπεί σε πράξη «τόσο για εκείνον που “έφυγε”, όσο και για εκείνους που μένουν πίσω. Οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλο το νομικό καθεστώς γύρω από την προστασία των θυμάτων της βίας και της τρομοκρατίας».

    GLEARNET
    Φλίγκος
    «Ο Γιώργος, θα είναι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή και πόσο απεχθής, δολοφονική και καταστροφική είναι η βία για κάθε κοινωνία», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

    Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και στους γονείς κάθε θύματος. «Δεν θα μείνουν μόνοι. Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλη η Ελλάδα θα είμαστε δίπλα σας, ούτως ώστε κάθε μέρα να μπορούμε να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να δώσουμε τη μάχη όχι μόνο ως κοινωνία, αλλά και ως Αστυνομία, να καταπολεμήσουμε το έγκλημα», υπογράμμισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Spring rolls με σάλτσα φιστικιού

    Υλικά Μερίδες: 4 Για τα spring rolls 1 μεγάλο καρότο,...

    Στο σφυρί σπίτια και επιχειρήσεις οφειλετών της εφορίας – Ξεκινά νέο κύμα πλειστηριασμών

    Νέος γύρος με… «σφυριά» για ακίνητα οφειλετών ξεκινάει σύντομα, καθώς...

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας στην κινητοποίηση της 1ης Οκτωβρίου

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: ΟΛΕΣ...