ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ: Ετσι θα γίνουν οι έλεγχοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ

    Ημερομηνία:

    ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπούν συνωστισμοί. «Η Ελλάδα έχει λάβει από τα αυστηρότερα μέτρα. Δεν θα αφήσουμε να υπάρξουν συνωστισμοί. Βάλαμε το lockdown στη Δυτική Αττική και κάποια στιγμή θα το άρουμε. Το χαλαρό lockdown ήταν μια επιλογή. Ολα γίνονται με βάση τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και των ειδικών».

    Αναφερόμενος στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όλους: «Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ρεβεγιόν ή συγκεντρώσεις στο σπίτι, θα υπάρξει καταστροφή. Και όποιος θέλει την καταστροφή, κάνει πολύ κακό. Θα υπάρξει πρόνοια για να μην υπάρξουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια», τόνισε.

    Εστειλε σαφές μήνυμα ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22:00 και όποιος εντοπιστεί θα πληρώνει πρόστιμο. «Απαγορεύεται η κυκλοφορία. Κανείς δεν έχει λόγο να κυκλοφορεί το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η Αστυνομία βρέθηκε στον δρόμο για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει κόπωση. Να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οπου υπάρχει συνωστισμός, υπάρχει καταστροφή. Οποτε υπάρχει γιορτή, είναι μαχαιριά στην υγεία μας. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά φέτος. Δεν είμαστε Σέρλοκ Χολμς αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας για να επιστρέψει το χαμόγελο. Να χαμογελάσουμε ξανά. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοχος ο κρεοπώλης – Σκότωσε τον Μπάμπη

    Καταδικαστική η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρίνιου για...

    Μοναδικός αριθμός ταυτότητας για κάθε ακίνητο: Πώς αλλάζει τις συναλλαγές

    Η κυβέρνηση σχεδιάζει τη θεσμοθέτηση ενός μοναδικού αριθμού ταυτοποίησης για...

    Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη

    Έφυγε τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, η δημοσιογράφος του...

    Η πικρή αλήθεια για το ελαιόλαδο και τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών – Κλοπές και ξηρασία απειλούν την παραγωγή

    Όσο πολύτιμες και αν είναι για την οικονομία, οι ελιές δεν...