Χθεσινό τροχαίο με τραυματισμό στον Αλισσό – Επικίνδυνο σημείο για τους πεζούς

    Ημερομηνία:

    γράφει η Σοφία Καυκοπούλου

    Το χθεσινό τροχαίο στο κέντρο του Άνω Αλισσού, με παράσυρση ηλικιωμένης και επακόλουθο σοβαρό τραυματισμό της, έφερε στο φως -για άλλη μια φορά- την αδήριτη ανάγκη να ληφθούν μέτρα ώστε να μειωθεί η επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο.

    Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ηλικιωμένη γυναίκα διέσχιζε κάθετα τον δρόμο που οδηγεί προς την πλατεία και γνωστή καφετέρια της περιοχής, ωστόσο ηλικιωμένος οδηγός που διέρχετο από το σημείο, την παρέσυρε με το όχημά του.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ατύχημα ή παρ’ ολίγον ατύχημα στο σημείο, μιας και δεν είναι μόνο ζήτημα της απροσεξίας των πεζών ή της ταχύτητας των οδηγών.

    Το σημείο όπου διασταυρώνονται τέσσερις δρόμοι, ένας που έρχεται από τον εθνικό δρόμο και αποτελεί την είσοδο προς το χωριό, ένας που διασχίζει το χωριό κατά μήκος, ένας που έρχεται από Καμενίτσα Αλισσού κι ένας από Λουσικά και ΒΙ.ΠΕ.

    Συνεπεία τούτων, οι τρεις από τους τέσσερις δρόμους έχουν συνεχή κίνηση, ώστε ο κίνδυνος ατυχήματος να είναι ορατός, εφόσον δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, αλλά κυρίως η στάθμευση οχημάτων δεξιά και αριστερά, σε κάθε σημείο, μειώνει αισθητά την ορατότητα.

    Ας ελπίσουμε ότι άμεσα θα παρθούν μέτρα για να μη βρεθούμε ξανά θεατές σε κάποιο ατύχημα.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πότε γίνεται δέσμευση λογαριασμού και τι πρέπει να κάνουμε για να τον αποδεσμεύσουμε

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχουν 4,8 εκατομμύρια οφειλέτες με...

    Θάνατος εγκύου στην Άρτα: Τα αναπάντητα ερωτήματα της τραγωδίας – Κλήθηκαν για κατάθεση οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

    Παρουσία του ιατροδικαστή, της αστυνομίας και των συγγενών πραγματοποιήθηκε...

    Δυτ. Ελλάδα: Μοιραία εκτροπή για γυναίκα με δίκυκλο! ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Θανατηφόρο τροχαίο χθες αργά το βράδυ στο δρόμο προς...

    Ο Προαστιακός που Εξαφάνισε το Τρένο – Εκπληκτικό βίντεο… για την κατάντια της Πάτρας

    Η αρχική σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Πάτρας ολοκληρώθηκε σε μόλις 5...