Coldplay: Ποιοι Ελληνες celebrities βρέθηκαν στη δεύτερη μεγάλη συναυλία, με 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ

    Ημερομηνία:

    Εξίσου εντυπωσιακή και φαντασμαγορική με την πρώτη ήταν η δεύτερη συναυλία των Coldplay, το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

    Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα μάγεψε το αθηναϊκό κοινό, χαρίζοντάς τους μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

    Οι Coldplay επέλεξαν να ξεκινήσουν την περιοδεία τους από τη χώρα μας, με τον κόσμο να σπεύδει να αγοράσει εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

    Ανάμεσα στους περίπου 60.000 θεατές που παρακολούθησαν τη δεύτερη συναυλία ήταν και αρκετοί Έλληνες celebrities που απόλαυσαν στο έπακρο τη συναυλία.

    Μια από αυτούς και η Σίσσυ Χρηστίδου, που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ και απόλαυσε κάθε στιγμή, αναρτώντας στιγμιότυπα στο Instagram.

    Η Ευγενία Σαμαρά έζησε ξανά στιγμές της εφηβείας της και “βομβάρδισε” τον λογαριασμό της με stories.

    Coldplay: Ποιοι Ελληνες celebrities βρέθηκαν στη δεύτερη μεγάλη συναυλία, με 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑΗ Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία των Coldplay, με την ηθοποιό να αναρτά πολλά στιγμιότυπα.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣΜαζί και ο Πάνος Μουζουράκης.
    Πάνος ΜουζουράκηςΣτο ΟΑΚΑ και η Αθηνά Οικονομάκου.
    ΟικονομάκουΧαρούμενη ήταν και η Μαρία Σολωμού που κατάφερε να βρει εισιτήριο και απόλαυσε από κοντά τους Coldplay.
    ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
    thetoc.gr
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαντορίνη: Πάγωμα κρατήσεων και ακυρώσεις έως 50%

    Στην εξομάλυνση του φαινομένου των σεισμικών δονήσεων και στη...

    Νύχτα τρόμου για την κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη

    Αντιμέτωπη με ένα έντονο περιστατικό ήρθε η κόρη του τεχνικού...

    Βασίλης Καλογήρου: Η φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη...
    Best Shop