Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ Αχαϊας: Το «αντίο» στην Ελένη Κατσανιώτη

    Ημερομηνία:

    Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας της Ελένης Κατσανιώτη, μητέρας του Υφυπουργού Εξωτερικών – Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη και ιδρυτικού μέλους του τμήματος γυναικών της Τ.Ο. Παντάνασσας από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

    Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα την Ελένη Κατσανιώτη. Μια σπουδαία γυναίκα που αγωνίστηκε υποδειγματικά για τα ιδανικά και τις αξίες μας. Υπήρξε από τα παλαιότερα μέλη του κόμματος και υπηρέτησε την οργάνωση από θέσεις ευθύνης διαδοχικά στα τμήματα γυναικών της Τ.Ο. Παντάνασσας και της Νομαρχιακής Επιτροπής. Δυναμική και οξυδερκής άφησε διακριτά αποτυπώματα με την παρουσία της. Σεμνή, αθόρυβη με την έννοια της διαρκώς για τον συνάνθρωπο δημιούργησε με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιάννη μια λαμπρή οικογένεια.
    Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την εντιμότητά της και την προσφορά της στη παράταξη. Η ευγένεια της ψυχής της θα λείψει σε όλους μας.
    Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στον γιο της – Υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, στην κόρη της Αγγελική και τους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρωτοπορεία

    Την Παρασκευή 20 Μαρτίου (παραμονή την Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου...

    Πάτρα – Ποδηλατόδρομος: Ιδού ποιοι έπεσαν και τραυματίστηκαν! Ζητούν μέτρα

    Ανησυχία προκαλεί η αυξανόμενη συχνότητα ατυχημάτων στον ποδηλατόδρομο της...

    Ερύμανθος: Νέος αναπληρωτής προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών ο Ηλίας Κανελλάκης

    Καθήκοντα Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης...