Δ. Μάντζος: Προκλητική η έγκριση για συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

    Ημερομηνία:

    Προκλητική για κάθε δημοκρατικό πολίτη χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος την άδεια «για συγκέντρωση της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη Βουλή», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του.

    Φλίγκος

    Πρόκειται, τονίζει, για «μια απόφαση πολιτικά και θεσμικά απαράδεκτη που μάλιστα στηρίζεται στη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Αθηναίων» και θέτει προς τον κ. Μπακογιάννη τα ερωτήματα: «Σε τι ακριβώς συμφωνεί ο κ. Μπακογιάννης με τη σχεδιαζόμενη συγκέντρωση; Τη θεωρεί ειρηνική πολιτική εκδήλωση; Πιστεύει ότι δεν επαπειλεί τη ζωή της πόλης;».

    Ο κ. Μάντζος στην ανάρτησή του επισημαίνει τέλος ότι «οι αρμόδιες αρχές έχουν τρεις ώρες μπροστά τους για να μην εφαρμοστεί η προκλητική τους απόφαση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήμος Πατρέων: Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων έως τις 15 Ιουνίου – Πρόστιμα για παραβάτες

    Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πατρέων καλεί όλους...

    ΠΑΤΡΑ: Πάτρα: Διπλή αιμοδοσία την Τετάρτη

    Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία...

    Φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτι στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

    Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσας Αγρινίου βρίσκεται σε εξέλιξη...

    ΠΑΤΡΑ: Οι Νικητές της Αχαΐας γιορτάζουν στο Θερινό Χάραμα!

    Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην Αχαΐα πλησιάζει και...