Δάφνη: Απειλούσε τους υπαλλήλους με μαχαίρι και άδειαζε τα ταμεία καταστημάτων – Βίντεο από τη δράση 34χρονου ληστή

    Ημερομηνία:

    Έβαζε στο στόχαστρο καταστήματα ψιλικών, περίπτερα και φαρμακεία, ζωνόταν με ένα μαχαίρι, απειλούσε τους υπαλλήλους και άδειαζε τα ταμεία.

    Ο λόγος για έναν 34χρονο ληστή που δρούσε τον τελευταίο μήνα στην περιοχή της Δάφνης και στις γύρω περιοχές, σε συνεργασία με έναν 42χρονο (επίσης συνελήφθη) και με μία γυναίκα η οποία έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

    Όπως φαίνεται και στα βίντεο ντοκουμέντα που εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr, ο δράστης προσέγγιζε τους υπαλλήλους των μαγαζιών, τους απειλούσε και στη συνέχεια έκανε πλιάτσικο.
    Τελικά στη δράση του έβαλαν φρένο τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δάφνης – Υμηττού συλλαμβάνοντας τόσο τον 34χρονο όσο και τον 42χρονο.

    Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 11 περιπτώσεις ληστειών σε Δάφνη, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο, ενώ, όπως προέκυψε, δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πλήθος αδικημάτων.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...