Δασμοί Τραμπ: Ο Λευκός Οίκος υποβαθμίζει τις απώλειες στο Χρηματιστήριο

    Ημερομηνία:

    Ο εμπορικός σύμβουλος του Τραμπ, Πίτερ Ναβάρο, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης σήμερα, υποβάθμισε τις πτώσεις του Χρηματιστηρίου τις τελευταίες ημέρες. «Η αγορά θα πιάσει πάτο. Θα φτάσει σύντομα και από εκεί θα έχουμε μια ανοδική έκρηξη», είπε στο CNN.

    Φλίγκος

    Ο Ναβάρο συνέχισε προβλέποντας ότι «ο Dow θα φτάσει τις 50.000 κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ» και «ο S&P 500 θα έχει μια πολύ ευρεία ανάκαμψη». Ο Dow Jones Industrial Average έκλεισε στις 38.314 το απόγευμα της Παρασκευής, από το ιστορικό υψηλό πάνω από 45.000 τον Δεκέμβριο του 2024.

    ICECAP

    «Οι μισθοί θα αυξηθούν, τα κέρδη θα αυξηθούν και η ζωή θα είναι όμορφη εδώ στην Αμερική», πρόσθεσε.

    Οι αμερικανικές αγορές έκλεισαν χθες με τη χειρότερη διήμερη διάτασή τους από το 2020, όταν χτύπησε η πανδημία. Η πτώση ήρθε μετά τους σαρωτικούς δασμούς του Τραμπ στις εισαγωγές από άλλες χώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γίνονται ξενοδοχεία δύο επιβλητικά κτίρια στην Πλ. Τριών Συμμάχων

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Το Hotel Majestic, το ξενοδοχείο που ήταν...

    Από πράσινοι σε μωβ: Πώς οι ωκεανοί της Γης αλλάζουν χρώμα μέσα στους αιώνες

    Σύμφωνα με νέα μελέτη,  στο μέλλον οι ωκεανοί της Γης – οι...

    Επανάσταση στην αυτοκίνηση: Τα κινεζικά EV «σκοτώνουν» την Tesla σε χρόνο και αυτονομία

    Η BYD, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, εντυπωσίασε πρόσφατα παρουσιάζοντας τεχνολογία...

    Διαστημικά τρόφιμα: Αρχισαν νέα πειράματα για μακρινές αποστολές

    Ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), το οποίο...