Davis Cup: Εκτός διοργάνωσης λόγω τραυματισμού ο Τσιτσιπάς

    Ημερομηνία:

    Άτυχος στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Davis Cup του διημέρου 18-19/9 και να ενισχύσει την εθνική ομάδα.

    Ο 23χρονος έλληνας πρωταθλητής βρισκόταν από το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στο Ηράκλειο της Κρήτης ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιθουανία, όμως ένας τραυματισμός στο πέλμα δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

    Ο νεαρός αθλητής βρισκόταν ήδη στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, όπου έχει καταλύσει η Εθνική, εκεί μάλιστα τον υποδέχτηκε ο Σπύρος Ζαννιάς.

    Στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με πολλούς θαυμαστές, όμως ο Τσιτσιπάς δε θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και στο αγωνιστικό κομμάτι.

    Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν υπολογίζει στη σημαντικότερη μονάδα της ενόψει των αγώνων της διεθνούς διοργάνωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...