Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

    Ημερομηνία:

    Πριν από 20-30 χρόνια τα ηλεκτρικά παράθυρα και το air condition δεν βρισκόντουσαν στον βασικό εξοπλισμό σε πολλά αυτοκίνητα. Οι ανάγκες άλλαξαν, ο ανταγωνισμός έγινε σκληρός και οι εταιρείες άρχισαν σιγά σιγά να προσθέτουν ολοένα και περισσότερα έξτρα.

    Τα παραπάνω αξεσουάρ όπως και οι ζάντες θεωρούνται πλέον δεδομένα, το ίδιο και οι θύρες USB, ενώ οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες είναι ένα αξεσουάρ που κοσμεί τις καμπίνες όλων των σύγχρονων αυτοκινήτων.

    Φλίγκος

    Μάλιστα όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη στην κεντρική κονσόλα τόσο πιο δελεαστικό γίνεται το εκάστοτε αυτοκίνητο για τους υποψήφιου αγοραστές. Ο κυβισμός, τα άλογα ακόμα και τα δισκόφρενα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα με τις ανάγκες να επικεντρώνονται πλέον στην άνεση και την πολυτέλεια.

    Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

    GLEARNET

    Αλλάζουν τα αυτοκίνητα και ο εξοπλισμός

    Πλέον ζούμε στην εποχή των gadgets και όσο περισσότερα είναι τόσο καλύτερο είναι και το αυτοκίνητο (αυτό δείχνουν οι έρευνες). Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις μοντέλων όπου ορισμένα αξεσουάρ δεν υπήρχαν σε παλαιότερα μοντέλα και πλέον τα συναντούμε στον στάνταρτ εξοπλισμό.

    Η Emira είναι το νέο μοντέλο της Lotus που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη σπορ κατηγορία. Ο εξοπλισμός της είναι πλήρης ενώ διαθέτει και κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μοντέλα της βρετανικής φίρμας.

    Οδήγηση με… καφέ

    Για παράδειγμα, οι… ποτηροθήκες είναι κάτι που «δεν ήξεραν τι είναι» οι ιδιοκτήτες της Lotus και πλέον με την Emira, έχουν αρχίσει να μαθαίνουν. Με λίγα λόγια όσοι αγοράζουν Lotus μπορούν μαζί με την οδήγηση να απολαύσουν τη μουσική τους πίνοντας παράλληλα καφέ ή αναψυκτικό! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

    Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

    Δε θα πιστεύετε το τι είναι στάνταρ στη νέα Lotus Emira

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ήταν ερωτευμένος με την κόρη της αδερφής του – Το έγκλημα τιμής που σόκαρε τον Πύργο

    Είναι Σεπτέμβριος του 1960, και η είδηση πως ένας...

    Λούσι Γκουό: Πώς η νεότερη δισεκατομμυριούχος ζει λιτά παρά την περιουσία της

    Η 30χρονη Λούσι Γκουό δεν είναι απλά η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου...

    Επιστήμονας ισχυρίζεται πως ανακάλυψε τη χαμένη Ατλαντίδα – «Τα ευρήματα ταιριάζουν απόλυτα με τις περιγραφές στο έργο του Πλάτωνα»

    Στο έργο του “Πολιτεία”, ο Πλάτωνας περιγράφει έναν εξελιγμένο πολιτισμό, ο...

    Aυτή είναι η πασίγνωστη Πατρινή που έκανε κατάψυξη ωαρίων – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%cf%85%cf%84%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%ba%ce%b1/