Deal: Ο νοσηλευτής από τη Μεσσηνία «πετσόκοψε» τον τραπεζίτη και… τίναξε την μπάνκα στον αέρα

    Ημερομηνία:

    Ο Ιωάννης, ο οποίος είναι νοσηλευτής και μένει στο χωριό του, προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή το καλύβι, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, που του άφησε ο πατέρας του. Πήγε, λοιπόν, στο Deal, έκανε το παιχωίδι της ζωής του και κατάφερε να κερδίσει 60.000 ευρώ.

    Ξεκίνησε βγάζοντας το ένα μετά το άλλο τα μικρά ποσά και να έφερνε διαρκώς σε δύσκολη θέση τον τραπεζίτη. Στο τέλος είχε μείνει μόνο με μεγάλα ποσά και έδειχνε αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο deal. Δεν δελεάστηκε από τις προτάσεις τους τραπεζίτη και αυτό του βγήκε σε καλό, αφού έμεινε με τις 40.000 και τις 60.000 ευρώ και εκεί που σχεδόν όλοι θα σταματούσαν, εκείνος συνέχισε και κατέκτησε την κορυφή.

    Μέσα στην ένταση της στιγμής ο παίκτης έβαλε τα κλάματα χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε καταφέρει, ενώ όλο το πλατό πανηγύριζε!

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.:«Μπαλάκι οι ευθύνες»

    Λακωνική ήταν η απάντηση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. σχετικά...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...

    Eρχονται αλλαγές στα στεγαστικά προγράμματα

    Στην επανεξέταση της στρατηγικής για τα στεγαστικά προγράμματα οδηγείται το...

    Εμπορική Ανανέωση Πάτρας: Κατηγορίες για «απραξία» και απουσία παρεμβάσεων σε κρίσιμα ζητήματα

    Με ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού και...