ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ: Αλληλεγγύη στον λαό της Ουκρανίας

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται σήμερα για ενδέκατη ημέρα η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Μέσα σε έντεκα ημέρες συγκεντρώθηκε πλήθος αγαθών και η πρώτη παράδοση στον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας έγινε από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

    Το σαββατοκύριακο τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. θα παραμείνουν ανοιχτά (11:00-14:00 & 18:00-22:00) όπου θα μπορούν τα στελέχη , τα μέλη και πολίτες της Πάτρας να προσφέρουν τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και το πρωί της προσεχούς Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022 θα γίνει και νέα παράδοση αγαθών που έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας.

    ICECAP

    Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας με αφορμή την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία σε μήνυμά τους επισημαίνουν: «Ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας , η ωμή βία και ο ξεριζωμός άμαχων πολιτών μας καλεί να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσαν με τις ενέργειές τους το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι υπέρμαχος της Δημοκρατίας , της Διεθνούς Νομιμότητας και της αλληλεγγύης. Βρισκόμαστε πάντα και θα βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Η Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας προσφέρει τα είδη πρώτης ανάγκης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Αυτό είναι το αληθινό νόημα της αλληλεγγύης. Η ανταπόκριση των μελών μας , των στελεχών μας , των εθελοντών μας αλλά και των πολιτών της Πάτρας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καθεμία και των καθένα ξεχωριστά για την προσφορά τους».

     

     

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΤΩΝ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ

     

    Οι Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στις 7:30 το απόγευμα υπό την Προεδρία του Αντώνη Κουνάβη συνεδριάζει το Διαγραμματειακό Όργανο όπου συμμετέχουν όλοι οι Τομεάρχες της Ν.Δ. Αχαΐας όπου θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης του επομένου τριμήνου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης

    «Έλα στο χορό»: Με αυτόν τον στίχο από το...

    Λευτέρης Πανταζής για Μεταξά – Καπότση: Αγκαλιάζω τον γαμπρό μου, αγαπώ την κόρη μου και τους νιώθω και τους δύο παιδιά μου

    Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο...

    Οι ΗΠΑ έχασαν 7 drones Reaper στην Υεμένη από τον Μάρτιο συνολικής αξίας 210 εκατ. δολαρίων

    Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έχασαν επτά drones τύπου MQ-9 Reaper —αξίας 30...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρησαν να κλέψουν φαγητό… από ντελιβερά

    Περιστατικό που ξεπερνά κάθε φαντασία εκτυλίχθηκε σε απόμερο στενό...