ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας : Επίσκεψη αγάπης στην Κιβωτό

    Ημερομηνία:

    Το γεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά της «Κιβωτού της Αγάπης» θα προσφέρει για μια ακόμη χρονιά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης.

    GLEARNET

    Ο κ. Κουνάβης σήμερα συνοδευόμενος από τα μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας Έντζυ Σταματάκη και Φανή Καλαντζή, επισκέφθηκε το ίδρυμα της Πάτρας όπου τον υποδέχθηκε η πρόεδρος Κατερίνα Νικολάου και τα μέλη του ιδρύματος, μαζί με τους εργαζόμενους, προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα και τα γλυκίσματα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

    Η επίσκεψη δεν ήταν μόνο εθιμοτυπική καθώς ο κ. Κουνάβης εκτός από τις ευχές του στην διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους τροφίμους για Καλές Γιορτές, εξέφρασε την βούλησή του να παρέμβει στο Υπουργείο για να προσπελαστούν τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να δρομολογηθεί το ζήτημα της καταβολής της επιχορήγησης του Ιδρύματος.

    «Είμαστε σταθερά δίπλα σας γιατί το έργο που επιτελείτε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει κάθε ένας από εμάς που έχει την δυνατότητα να είναι συμπαραστάτης στην προσπάθεια της διοίκησης για την άψογη λειτουργία της Κιβωτού» είπε ο κ. Κουνάβης στην πρόεδρο του Ιδρύματος, η οποία τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την στήριξή του.

    Το επόμενο τριήμερο ολοκληρώνονται οι επισκέψεις αγάπης της Δ.Ε.Ε.Π. σε οικογένειες της πόλης όπου θα ανταλλάξουν ευχές και θα προσφέρουν δώρα.

    • Επόμενη εκδήλωση αγάπης έχει προγραμματιστεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Spring rolls με σάλτσα φιστικιού

    Υλικά Μερίδες: 4 Για τα spring rolls 1 μεγάλο καρότο,...

    Στο σφυρί σπίτια και επιχειρήσεις οφειλετών της εφορίας – Ξεκινά νέο κύμα πλειστηριασμών

    Νέος γύρος με… «σφυριά» για ακίνητα οφειλετών ξεκινάει σύντομα, καθώς...

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας στην κινητοποίηση της 1ης Οκτωβρίου

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: ΟΛΕΣ...