ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η “καφετζού” που εξαπατούσε κόσμο και κοσμάκη

    Ημερομηνία:

    Επί 9 ολόκληρα χρόνια μία εγκληματική οργάνωση στα Μέγαρα, εξαπατούσε έναν 72χρονο, με το πρόσχημα ότι εξασκούν την «τέχνη» της καφεμαντείας.

    Η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα δημοσίευσε κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης η οποία εξαρθρώθηκε την 13-11-2024 από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

    Σε βάρος των κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, από την οποία προκλήθηκε ζημιά που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των -120.000- ευρώ, διακεκριμένη αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωσή του κατά συναυτουργία, εκβίαση που τελέστηκε με σωματική βία εναντίον προσώπου και με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής κατ’ εξακολούθηση κατά συναυτουργία και μόνος, τοκογλυφία κατ’ επάγγελμα και άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία.

    Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/2/2025

    Τα τέσσερα παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Super...

    Βασίλης Καυκόπουλος: Επικίνδυνο σημείο στον Αλισσό – Άμεση ανάγκη μέτρων

    του Βασίλη Π. Καυκόπουλου Πολλοί είναι οι κάτοικοι, Άνω και...
    Best Shop