ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δεν έπεφτε… καρφίτσα στο κέντρο τη νύχτα της Τσικνοπέμπτης

    Ημερομηνία:

    Μετά και τον γάμο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού το γλέντι συνεχίστηκε έως και τα ξημερώματα  σε όλα τα σημεία του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, στην Κάτω πόλη και στην Άνω πόλη.

    Είναι η πρώτη φορά που η κορύφωση του γλεντιού της Τσικνοπέμπτης κρατάει έως αργά το βράδυ, με σκηνικό αυτό να έχει ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι. Σε όλα τα μαγαζιά υπήρχε κόσμος, ακούγεται από παντού μουσική, ενώ ο κόσμος συμμετείχε στα δρώμενα που ελάμβαναν χώρα.

    Όλα αυτά αποτυπώνουν τη δίψα του κόσμου για το καρναβάλι και είναι ένας καλός προάγγελος για το τι θα γίνει στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Βόμβα» για τη δολοφονία στη Καλαμαριά: Κορυφαίος αθλητικός παράγοντας βοήθησε τον δράστη να διαφύγει – Έσφαξαν έναν «”Τούρκο”»

    Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 20χρονου στην Καλαμαριά, με...

    Νέο αίτημα χρηματοδότησης υπέβαλε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

    Παρότι στο μέτωπο του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου υπάρχει -δικαιολογημένα- μεγάλη...

    Ναρκωτικά: Τι αποκαλύπτουν τα αστικά λύματα για τη χρήση στην Ευρώπη – Ποια κάνουν οι Έλληνες

    Τα αστικά λύματα της Ευρώπης συνεχίζουν να λειτουργούν σαν ένας...