ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Φόρος τιμής στο μεγάλο ερμηνευτή Γρηγόρη Μπιθικώτση ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    H Πάτρα το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου τίμησε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον ερμηνευτή των μεγάλων στιγμών της πορείας του ελληνικού τραγουδιού κατά τον 20ό αιώνα, το δημιουργό μεγάλων λαϊκών τραγουδιών, τον αγαπημένο τραγουδιστή των σπουδαίων συνθετών, με ένα ξεχωριστό συναυλιακό αφιέρωμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

    Φλίγκος

    ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ

    ICECAP

    Στη διάρκεια της συναυλίας ακούστηκαν τραγούδια από τη συνεργασία του με σπουδαίους συνθέτες όπως ο Μίκης θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιώργος Μητσάκης, ο Δήμος Μούτσης και ο Άκης Πάνου, τα οποία ερμήνευσαν οι Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Τσέρτος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις είχε ο Νίκος Στρατηγός.

    ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΗΧΟΣ

    Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφερόμενος στον μεγάλο ερμηνευτή και την καλλιτεχνική του διαδρομή τόνισε ότι « Ο Δήμος Πατρέων, με την αποψινή ξεχωριστή συναυλία για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, θέλει να τιμήσει τον συνθέτη, τον τραγουδιστή, που έγραψε την δική του σημαντική ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nappuccino: Αυτή η νέα τάση που αλλάζει τον ύπνο μας

    Σε μια εποχή που μας θέλει συνεχώς σε εγρήγορση,...

    Nαστάζια Μητροπούλου: Τα πάντα ΟΛΑ άλλαξαν για το κορίτσι του Θέμου!

    Εχοντας αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα που βίωσε, η Ναστάζια...

    Οι 10 κορυφαίοι εφοπλιστές που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά ξηρού φορτίου το 2025 – Ηγετική η παρουσία της Ελλάδας

    Από το σιδηρομετάλλευμα και τον άνθρακα έως τα δημητριακά και τα λιπάσματα, η ναυτιλία...

    Η Ελληνίδα μάνα και το σπιτικό φαγητό από το ’50 έως σήμερα

    Η εικόνα μιας μητέρας που κυνηγάει το μικρό της...