ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δρόμοι παγίδες στην παραλιακή του Ρίου

    Ημερομηνία:

    Επιεικώς απαράδεκτη κρίνεται η κατάσταση που επικρατεί σε δρόμους πολυσύχναστους ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι στην παραλιακή πλευρά (οδός Ελευθερίας και οδός Κανάρη) στα όρια των πρώην κοινοτήτων Ακταίου και Αγίου Βασιλείου του άλλοτε Δήμου Ρίου.

    Παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται τους τελευταίους χειμώνες εξαιτίας της κακοκαιρίας δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και οι οδηγοί κάνουν «σλάλομ» προκειμένου ν’ αποφύγουν τις αναπόφευκτες πολλές φορές συγκρούσεις.

    Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι αψευδής μάρτυς. Το μαρτύριο όμως αφορά και τους πεζούς γιατί για πεζοδρόμια, ούτε λόγος να γίνεται.

    Με κίνδυνο να βρεθούν στη θάλασσα βαδίζουν αναζητώντας λίγη αναψυχή. Όσο για το οδόστρωμα επιχαίρουν  οι επισκευαστές αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων.

    Σ’ ό,τι αφορά την εικονιζόμενη ζούγκλα της οδού Κανάρη, όριο Αγίου Βασιλείου, οι κάτοικοι περιμένουν στωικά να έλθει η σειρά τους. Ήδη ταξί αρνούνται να διαβούν το δρόμο και οι πεζοί κινδυνεύουν από νερά που τρέχουν και λιμνάζουν.

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δρόμοι παγίδες στην παραλιακή του Ρίου ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δρόμοι παγίδες στην παραλιακή του Ρίου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

    Ο Γιάννης Νταλιάνης έχει βαπτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και σε συνέντευξή του στην...

    Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

    Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες...

    Αυτή είναι η πιο βροχερή πόλη της Ελλάδας και δεν είναι τα Γιάννενα

    Η Ελλάδα, γνωστή για τα ηλιόλουστα τοπία και τις...

    Στο +86% από το 2017 οι τιμές πώλησης για κατοικίες – Η τρελή κούρσα στα ακίνητα συνεχίζεται

    Ιδιαίτερα ανθεκτική με τις μέσες τιμές να έχουν ξεπεράσει τα...