ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Γέμισε φωτογραφίες και κουκλάκια το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 5χρονη Αννούλα, στις Αλυκές Κάτω Αχαΐας.
    Οι συγγενείς της, τοποθέτησαν πάνω σε ένα δένδρο τα παιχνίδια της, έφτιαξαν ένα ροζ προσκυνητάρι και σε καθημερινή βάση ανάβουν κεράκια. Το κοριτσάκι «έσβησε» στις ρόδες ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε μία 23χρονη.

     

    Οπως είχε γράψει η «Πελοπόννησος» στην θέα του 5χρονου κοριτσιού που χαροπάλευε ακόμη και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας σοκαρίστηκαν! «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα» έλεγαν. Το κοριτσάκι είχε σοβαρό τραύμα σε όλη την κοιλιακή χώρα, στην κυριολεξία «ανοιχτό θώρακα» και όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί με επικεφαλής τον Τάσο Γιακουμή στην Κ. Αχαΐα να «στομώσουν» τα τραύματα φαινόταν αδύνατο. Και πράγματι ήταν. Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο που περίμεναν την μικρή. Ομως η 6χρονη είχε εκπνεύσει στην διαδρομή.

     

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε η οδηγός του μοιραίου ΙΧ στην Τροχαία, το παιδάκι «πετάχτηκε» ξαφνικά μπροστά της και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην κυριολεξία το «συνέθλιψε» κάτω από τις ρόδες. Οι συγγενείς θρηνούν και ταυτόχρονα ζητούν «εξηγήσεις» για την τραγωδία, που συνδέεται με τις συνθήκες που επικρατούν σε ανάλογες περιπτώσεις, όπου η πρόσβαση ανηλίκων στο οδικό δίκτυο γίνεται άνευ όρων. Να θυμίσουμε ότι ήδη έκλεισαν συμβολικά την Πατρών Πύργου την περασμένη Τετάρτη, ενώ την επόμενη μέρα επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο αλλά… τους πρόλαβε η Αστυνομία εμποδίζοντάς τους.

    Ισως οι φορείς οφείλουν να προβληματιστούν για το θλιβερό δυστύχημα και να εξετάσουν παρεμβάσεις που θα περιόριζαν τις πιθανότητες για ένα επόμενο. Και να μην αφήσουν το θέμα να περάσει σαν μια «κακιά στιγμή» και μια αβλεψία.

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένοι, αλλά δεν τα βρίσκετε στο κρεβάτι; Μυστικά για να γίνει το σεξ καλύτερο

    Θα περίμενε κανείς πως ο έρωτας θα μπορούσε να...

    Nέα Πάτρα: O Μπάμπης Γκολές στη λήθη – τα εκθέματά του σαπίζουν στις αποθήκες του Δήμου

    Σε δριμεία καταγγελία για την εγκατάλειψη του οράματος δημιουργίας...

    Αυτή είναι η μεγαλύτερη ελληνική λέξη

    Μπορεί να πιστεύεις ότι οι σύγχρονες γλώσσες έχουν κάποιες...

    Ο Παναγιώτης Καρασπήλιος, πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΠΕ Πάτρας, στο πλευρό του Αντώνη Κουνάβη

    O εκπαιδευτικός Παναγιώτης Καρασπήλιος συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη...