ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα

Ημερομηνία:

Γέμισε φωτογραφίες και κουκλάκια το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 5χρονη Αννούλα, στις Αλυκές Κάτω Αχαΐας.
Οι συγγενείς της, τοποθέτησαν πάνω σε ένα δένδρο τα παιχνίδια της, έφτιαξαν ένα ροζ προσκυνητάρι και σε καθημερινή βάση ανάβουν κεράκια. Το κοριτσάκι «έσβησε» στις ρόδες ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε μία 23χρονη.

 

Οπως είχε γράψει η «Πελοπόννησος» στην θέα του 5χρονου κοριτσιού που χαροπάλευε ακόμη και οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας σοκαρίστηκαν! «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα» έλεγαν. Το κοριτσάκι είχε σοβαρό τραύμα σε όλη την κοιλιακή χώρα, στην κυριολεξία «ανοιχτό θώρακα» και όσο και αν προσπάθησαν οι γιατροί με επικεφαλής τον Τάσο Γιακουμή στην Κ. Αχαΐα να «στομώσουν» τα τραύματα φαινόταν αδύνατο. Και πράγματι ήταν. Το ίδιο επιβεβαίωσαν και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο που περίμεναν την μικρή. Ομως η 6χρονη είχε εκπνεύσει στην διαδρομή.

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η οδηγός του μοιραίου ΙΧ στην Τροχαία, το παιδάκι «πετάχτηκε» ξαφνικά μπροστά της και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην κυριολεξία το «συνέθλιψε» κάτω από τις ρόδες. Οι συγγενείς θρηνούν και ταυτόχρονα ζητούν «εξηγήσεις» για την τραγωδία, που συνδέεται με τις συνθήκες που επικρατούν σε ανάλογες περιπτώσεις, όπου η πρόσβαση ανηλίκων στο οδικό δίκτυο γίνεται άνευ όρων. Να θυμίσουμε ότι ήδη έκλεισαν συμβολικά την Πατρών Πύργου την περασμένη Τετάρτη, ενώ την επόμενη μέρα επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο αλλά… τους πρόλαβε η Αστυνομία εμποδίζοντάς τους.

Ισως οι φορείς οφείλουν να προβληματιστούν για το θλιβερό δυστύχημα και να εξετάσουν παρεμβάσεις που θα περιόριζαν τις πιθανότητες για ένα επόμενο. Και να μην αφήσουν το θέμα να περάσει σαν μια «κακιά στιγμή» και μια αβλεψία.

 

 

PHILOXENIA

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Γέμισε κουκλάκια το σημείο που σκοτώθηκε η 5χρονη! Συνεχίζεται ο θρήνος στην Αχαϊα

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Aχαϊα: Αφαντος ο κλέφτης των 13.000 ευρώ από γραφείο τελετών

Κλοπή με λεία που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...

ΥΠΟΘΕΣΗ “ΕΦΟΔΟΥ” ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ της Πάτρας: Απολογείται στην Αμαλιάδα ο 27χρονος

Παρά την σοβαρότητα των αδικημάτων τελικά τόσο ο 27χρονος...

Πάτρα: Προβληματίζουν τα επεισόδια στα Μποζαϊτικα

Σε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Μποζαϊτίκων, στην οδό Νέστορος,...

Περίπου 5.000 οι νέοι φοιτητές της Πάτρας

Άνοιξε η διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών για τους φετινούς...