ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! “Χρονικό μήκος” 37 λεπτών!

    Ημερομηνία:

    Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών στην Πάτρα πραματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, με ευθύνη του Εργατικού Κέντρου.

    Μετά τις ομιλίες από εκπροσώπους συλλόγων και οργανώσεων ξεκίνησε, με τη συμμετοχή άνω των 10.000 διαδηλωτών, η μεγάλη σε όγκο πορεία στους κεντρικούς δρόμους την πόλης, συνοδευόμενη από ειδικά διαμορφωμένο άρμα και τη δημοτική μπάντα.

    Από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας εκτιμάται πως συμμετείχαν πάνω από 20.000 άτομα. Οταν η κεφαλή της πορείας έφθασε στον ΟΣΕ πέρασαν 37 λεπτά μέχρι να φθάσει το μπλοκ των αναρχικών στο τέλος.

     

    GLEARNET

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Η μεγαλύτερη πορεία όλων των εποχών στην Πάτρα! "Χρονικό μήκος" 37 λεπτών!

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την 8η θέση κατέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις εξαγωγές – Δείτε τα στοιχεία

    Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Πελοπόννησος, κυριαρχούν στις εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας, αφού ούτε...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Tην αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά,αδελφή & θεία ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΧΗΡΑ   ΓΕΩΡΓ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ:82  Θανούσα...

    Πάτρα: Πρόβλημα στην Πλατεία Πίνδου

    Χαμός γίνεται στην πλατεία Πίνδου με τους τοξικομανείς, χαμός...

    Προφυλακτικό: Αυτή είναι η πιο κρίσιμη στιγμή της χρήσης του

    Πόσο πιθανό είναι να σπάσει το προφυλακτικό κατά τη...