ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας… λόγω “Black Sunday”

    Ημερομηνία:

    Στο κέντρο της Πάτρας κατέβηκαν οι καταναλωτές το πρωί της Κυριακής. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πάρα τις χαμηλές θερμοκρασίες αποφάσισαν να κάνουν τη βόλτα τους ενώ δύο στα τρία εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά.

    Ο περισσότερος κόσμος πέρασε από τη Ρήγα Φεραίου ενώ μετά την Black Friday οι καταναλωτές αναμένουν την Cyber Monday. Τα περισσότερα καταστήματα είχαν εκπτώσεις από 20έως και 60%. Ελάχιστα στο κέντρο ήσαν κλειστά, σε αντίθεση με την Περιφερεια. Οι έμποροι πάντως εξέφρασαν παράπονα για δηλώσεις συνδικαλιστών που έκαναν λόγο για μαύρο τριήμερο. Και αυτό γιατί όπως είπαν με τέτοιες δηλώσεις μόνο μιζέρια προκαλούν στους καταναλωτές. Θα πρέπει να τονιστεί πως Ρηγα Φεραίου Ερμού, Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου είχαν την τιμητική τους, ενώ στην Κορίνθου ήταν περισσότερα τα κλειστά από τα ανοιχτά καταστήματα. Πολλά εμπορικά θα συνεχίσουν τις εκπτώσεις και την Δευτέρα, αφού όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα η Black Friday έχει γίνει black week (διαρκεί μία εβδομάδα).

     

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο στην αγορά της Πάτρας... λόγω "Black Sunday"

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απεργία από τη νύχτα στα τρένα – Πάτρα: Ποια δρομολόγια του Προαστιακού θα γίνουν

    Σε ισχύ είναι από τις 00:01 μετά τα μεσάνυχτα,...

    Le Monde: «Απροσδόκητη ωφέλεια» για τη Γαλλία η απόφαση της Ελλάδας να αποπληρώσει πρόωρα δάνειο ύψους €1,1 δισ.

    Για απροσδόκητη ωφέλεια στα δημόσια οικονομικά της Γαλλίας κάνει λόγο η Le...

    Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι – Τραγωδία στην Πλατανόβρυση

    Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος χθες τη νύχτα σε χωράφι του...