ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Λοκ ντάουν η Πάτρα… “βούλιαξε” η Ναύπακτος

    Ημερομηνία:

    «Βούλιαξε» από κόσμο η νυχτερινή Ναύπακτος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και βέβαια, πολλοί από τους θαμώνες των καταστημάτων της πόλης προέρχονταν από την Πάτρα στην οποία, ως γνωστόν, υπάρχει περιορισμός στο ωράριο (αλλά και απαγόρευση μουσικής στην εστίαση).

    Το γεγονός καταγράφηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ σχολιάστηκε και από Πατρινούς επιχειρηματίες εστίασης, όπως ο Νίκος Μοίραλης που σε ανάρτησή του έγραψε: «Η πρώτη μέρα του τοπικού lockdown στην Αχαΐα είχε άκρως θετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας! Όλοι οι Πατρινοί πήγαν για ποτό στη Ναύπακτο στις 00:30 που έκλεισε η εστίαση συνεχίζοντας την διασκέδασή τους στον όμορο νομό. Οι φοιτητές και γενικά οι νέοι μαζεύτηκαν σωρηδόν στα σκαλάκια και στις πλατείες μετά τις 00:30 μέχρι τις πρωινές ώρες. Τα μέτρα λοιπόν μπορούν να χαρακτηριστούν και να αποδοθούν με δύο απλές λαϊκές εκφράσεις της καθημερινότητας μας: “Μηδέν εις το πηλίκον!”  και “Μια τρύπα στο νερό!”».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιστορίες “τρόμου” της Πάτρας – βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf/

    O Πατρινός Μάκης Κατριβέσης προκάλεσε “καρδιοχτύπια” στο Deal (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/o-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b5/

    Μουρτζούκου: «Η μάνα μου με ανάγκαζε να πηγαίνω με άντρες»

    Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η 25χρονη φέρεται να...

    Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών: Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης

    Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων -Παράρτημα...