ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Μάγισσες έφθασαν στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Οι Μπεφάνες έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους της Πάτρας, φορώντας τις στολές τους και έχοντας μαζί τους τις σκούπες τους.

    Σύμφωνα με ανάρτηση της γνωστής καρναβαλίστριας Βικτωρίας Αγγελοπούλου, οι καλές μάγισσες, ερχόμενες από την λαϊκή παράδοση της Ιταλίας, εμφανίστηκαν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, στην περιοχή του Κάστρου.

    Οι μάγισσες έφτασαν στην Πάτρα για να ξορκίσουν το κακό και να εκτελέσουν την αποστολή που δεν εκπλήρωσαν την παραμονή των Θεοφανείων. Κάτι που θα κάνουν τελικά το προσεχές Σάββατο, βγαίνοντας στους δρόμους της Πάτρας για να διώξουν μακριά αυτό το κακό που μας έχει βρει όλους με την πανδημία και τον κορωνοϊό.

    Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη δράση που πραγματοποιούν οι Σφήκες, μια ομάδα Πατρινών που έχει σαν στόχο της να επαναφέρει στην πόλη την χαμένη της αίγλη, αναβιώνοντας έθιμα και διοργανώνοντας πρωτότυπα δρώμενα.

    Οι καλές μάγισσες Μπεφάνες έφτασαν εντέλει στην Πάτρα!
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα υποχώρηση στην επιφάνεια της λίμνης του Μόρνου – Στα χαμηλότερα επίπεδα της 10ετιας το συνολικό ετήσιο ύψος βροχής στην περιοχή

    Παραμένει δύσκολη η κατάσταση με τη στάθμη του νερού στη λίμνη του Μόρνου καθώς τα...

    Νέοι φορολογούμενοι έως 25 ετών: Πώς επηρεάζει ο μηδενικός φόρος τα εισοδήματα

    Ένα νέο σύνολο φορολογικών ρυθμίσεων ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με σκοπό τη στήριξη...

    Δυναμικά τιμολόγια ρεύματος: Πώς τα «πορτοκαλί» μειώνουν το κόστος για τους καταναλωτές

    Ένα νέο μοντέλο χρέωσης για το ηλεκτρικό ρεύμα κάνει την...

    Aλλάζει χέρια το ακριβότερο ακίνητο της Αθήνας – Ένα στολίδι κάτω από την Ακρόπολη – φωτο

    Μετά από μία μακρά περίοδο επαφών και διαπραγματεύσεων φαίνεται...