Με την προτροπή «Γίνε ο κρίκος που σώζει», το Επιμελητήριο Αχαΐας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 9 Απριλίου, την 1η εθελοντική αιμοδοσία του, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΓΝΠ.
Ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα για την Τράπεζα Αίματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, που θα συμβάλλει στη συστηματική ενίσχυση των αναγκών των 23.600 μελών του πολυπληθέστερου φορέα του νομού μας.
Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους τους αιμοδότες για τη συμμετοχή τους, η οποία μάς ενδυναμώνει για τη συνέχεια, καθώς είναι η καλύτερη συνεισφορά στη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων μας».
Στο πλαίσιο αυτό, ως Επιμελητήριο Αχαΐας, διοργανώσαμε την 1η εθελοντική αιμοδοσία, με στόχο να δημιουργήσουμε τη δική μας Τράπεζα Αίματος».
«Γνωρίζουμε πως το αίμα δεν κατασκευάζεται σε κανένα εργοστάσιο, δεν πωλείται, δεν αγοράζεται», τόνισε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Γιώργος Κολλιόπουλος, σημειώνοντας: «Δεν θα το βρούμε πουθενά. Βρίσκεται στο σώμα, στα κύτταρα του κάθε ανθρώπου που θα σπείρει και θα ποτίσει τον καρπό για να ανθίσει η ίδια η ζωή. Γι’ αυτό, κι εμείς πραγματοποιήσαμε την 1η εθελοντική αιμοδοσία, την οποία θα ακολουθήσουν κι άλλες στο μέλλον».

