Δείτε τη σειρά με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ουκρανίας Β. Ζελένσκι

    Ημερομηνία:

    Πριν από την εκλογή του ως πρόεδρος της Ουκρανίας το 2019, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ήταν ένας κωμικός ηθοποιός, σεναριογράφος και παράλληλα παραγωγός τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω της εταιρείας που είχε ιδρύσει την, Kvartal 95.

    Αν ισχύει ότι για κάποιους οι καταστάσεις που βιώνουν είναι προφητικές, τότε στην περίπτωση του Ζελένσκι η ρήση αυτή βρίσκει τον απόλυτο ορισμό.

    Κι αυτό γιατί πριν την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής σε μια σειρά πολιτικής σάτιρας, με την ονομασία «Υπηρέτης του Λαού».

    Η σειρά έδειχνε τη ζωή ενός δασκάλου του γυμνασίου, ο οποίος εντελώς απροσδόκητα εκλέγεται πρόεδρος της Ουκρανίας, αφού είχε κάνει καταγγελία για διαφθορά στον πολιτικό στίβο της χώρας του.

    Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2015 και προβλήθηκε για τρεις σεζόν, ωστόσο δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα συνεχούς ροής βίντεο κατά παραγγελία.

    Ωστόσο επεισόδια της σειράς «Servant of the People» είναι διαθέσιμα στο YouTube, με ορισμένα εξ αυτών να έχουν προβληθεί περισσότερες από 14 εκατομμύρια φορές.

    Τα επεισόδια με τον νυν πρόεδρο της Ουκρανίας επί το καλλιτεχνικό έργο είναι διαθέσιμα με αγγλικούς υπότιτλους στη διεύθυνση: https://youtu.be/GZ-3YwVQV0M

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κένυα: Ο πρόεδρος Ρούτο ζητά από την αστυνομία να πυροβολεί «στα πόδια» τους διαδηλωτές που βιαιοπραγούν

    Ο πρόεδρος της Κένυας Ουίλιαμ Ρούτο είπε σήμερα ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει...

    Συμβούλιο Ασφαλείας: Η Ελλάδα καταδικάζει τις κατάφωρες επιθέσεις των Χούθι και ζητεί άμεση παύση της βίας – Βίντεο

    Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Υεμένη η...

    Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Sold out Μπέζος – Δαδακαρίδης με τις «Αινιγματικές Παραλλαγές» – ΦΩΤΟ

    Το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας γέμισε ασφυκτικά για δύο...

    Κομισιόν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τους εμπορικούς δασμούς

    Η Κομισιόν αποδέχθηκε τη νέα καταληκτική ημερομηνία της 1ης Αυγούστου, παρότι...