ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ: Ετσι θα γίνει το νέο εμπορικό κέντρο στην παλιά ΑΒΕΞ

    Ημερομηνία:

    Ένα σούπερ μάρκετ (όχι τοπικού χαρακτήρα) και πέντε μεγάλα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ρούχων, της ένδυσης και των καλλυντικών αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ανοίξουν στο εμπορικό πάρκο της Ten Brinke, στον χώρο της πρώην ΑΒΕΞ, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

    Κάποιες από αυτές τις αλυσίδες σχετίζονται με τον Όμιλο Φλώρο που ως γνωστόν έχει αναλάβει τα δικαιώματα της ΙΚΕΑ που θα έχει και το μεγαλύτερο κατάστημα στο εμπορικό πάρκο.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το κατάστημα της ΙΚΕΑ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς, θα είναι αυτό που θα αποτελέσει τον βασικό πόλο έλξης του κόσμου στο νέο εμπορικό πάρκο και αναμένεται να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στην τοπική οικονομία.

    Το πάρκο, με βάση τα σχέδια και τις μελέτες, που έχουν γίνει από τους κατασκευαστές του, τον όμιλο της Ten Brinke (έναν κολοσσό στον κλάδο του) θα είναι έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ: Ετσι θα γίνει το νέο εμπορικό κέντρο στην παλιά ΑΒΕΞ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι και γιατί ζητούν «μπλόκο» στα πακέτα με ρούχα από την Κίνα

    Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί και αυξάνονται κάθε χρόνο: οι Ευρωπαίοι...

    Καταπατημένα: Μόλις 5.000 ιδιοκτήτες ζήτησαν λύση στο πρόβλημα

    Ιδιοκτήτες που έχουν χτίσει σπίτια πάνω σε εκτάσεις του δημοσίου ή...

    Η Ελλάδα στο χείλος της απώλειας ευρωπαϊκών πόρων για τα απορρίμματα

    Η διαχείριση απορριμμάτων εξελίσσεται σε «ωρολογιακή βόμβα» για τη χώρα, καθώς η...