ΔΕΙΤΕ το αγαπημένο ταβερνάκι της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ιόνιο

    Ημερομηνία:

    Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκονται σε μια ήσυχη αλλά πανέμορφη περιοχή της Ελλάδας…

    Η αγάπη τους για το Ιόνιο είναι γνωστή. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και φέτος στις γαλαζοπράσινες ακτές του Ιονίου Πελάγους.

    Όπως γράφει το zappit.gr διαδρομή τους ξεκίνησε από την Μάνη και τον Γερολιμένα, συνεχίστηκε στην Πύλο, την Ζάκυνθο και πλέον, το ζευγάρι, τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται στη μικρότερη κατοικήσιμη νησίδα των Επτανήσων, τον Καστό.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να αποκαλύψει το απόγευμα του Σαββάτου το… μυστικό της ταβερνάκι.

    «Το φαγητό για να είναι νόστιμο θέλει να το φτιάξεις με αγάπη. Αυτό κάνει ο Δημήτρης ο Μπέλλος στο νησάκι του Καστού με το μάγειρα του το Βασίλη. ??Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας στο κουκλίστικο νησάκι του Ιονίου να δοκιμάσετε το μουσακά!», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε από τον Καστό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυξήσεις και επιδόματα για 1,4 εκατ. συνταξιούχους – Όλα τα ποσά και τα κριτήρια

    Αυξήσεις συντάξεων έως 65 ευρώ τον μήνα, μισή αύξηση για...

    Μασκ και Τραμπ κάνουν restart στη σχέση τους: Το δείπνο της συμφιλίωσης και το παρασκήνιο της προσέγγισης

    Ο Έλον Μασκ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ύστερα από μήνες έντασης με τον...

    Τρόμος σε κούρσα: 34χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή που αρνήθηκε να τον πάρει

    Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός ο οποίος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί και...

    27χρονος πήγε να καταγγείλει ληστεία και βρέθηκε να δικάζεται καθώς έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ανήλικη

    Αθώος κρίθηκε απο το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που...