Δείτε το ψάρι-γίγας που έπιασαν στη λίμνη Βόλβη -Ζυγίζει 85 κιλά!

    Ημερομηνία:

    Απίστευτη ψαριά για δύο αδέλφια στη λίμνη Βόλβη της Θεσσαλονίκης.

    Ο Αστέριος και ο Κωνσταντίνος Χρυσανίδης βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Επιχειρώντας σήμερα το πρωί να σηκώσουν τα δίχτυα τους από τη Βόλβη, συνειδητοποίησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

    «Ηταν πολύ βαριά. Δεν το είχαμε ξανασυναντήσει ποτέ», λέει ο Αστέριος Χρυσανίδης μιλώντας στο Thes.gr. «Μαζί με τον αδελφό μου καταφέραμε να τα σηκώσουμε και είδαμε το ψάρι αυτό».

    «Τα δίχτυα ήταν πολύ βαριά. Δεν το είχαμε ξανασυναντήσει ποτέ», λέει ο Αστέριος Χρυσανίδης μιλώντας στο Thes.gr.
    Ονομάζεται Σίλβερ, είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος, που στον ελλαδικό χώρο συναντάται μόνο στη Βόλβη και στη λίμνη των Ιωαννίνων.

    Οι δύο επαγγελματίες ψαράδες το έβγαλαν στη στεριά και το ανέβασαν στη ζυγαριά που έδειξε 85 κιλά, το μεγαλύτερο που έχουν πιάσει.

    «Ηταν απίστευτο. Είναι η δεύτερη φορά που πιάνουμε ένα τέτοιο ψάρι», λέει χαρακτηριστικά, και θυμάται πως πριν από δύο χρόνια είχαν βρει στα δίχτυα τους ένα Σίλβερ, βάρους 78 κιλών.

    Το συγκεκριμένο λιμνίσιο ψάρι έφτασε με τη μορφή γόνου τη δεκαετία του 1980 από τη λίμνη των Ιωαννίνων. Από τότε οι ψαράδες της Βόλβης έχουν πιάσει λιγότερα από 10.

    «Στη Βόλβη βρίσκουμε γριβάδια, πεταλούδες και άλλα ψάρια του γλυκού νερού. Αυτό είναι πολύ σπάνιο» λέει ο κ. Χρυσανίδης, και σημειώνει πως η λίμνη συνεχίζει να προσφέρει καλές ψαριές στους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι την αγαπούν και τη σέβονται.

     

     

    Δείτε το ψάρι-γίγας που έπιασαν στη λίμνη Βόλβη -Ζυγίζει 85 κιλά!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο trend στα social media: Γιατί οι έφηβοι της GEN Z καλύπτουν την μύτη τους στις οικογενειακές φωτογραφίες;

    Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας έφηβος είναι να ποζάρει για...

    Είμαστε μόνοι στο σύμπαν;

    Για πολύ καιρό, η πίστη στην εξωγήινη ζωή θεωρούνταν μια περιθωριακή...

    Μουστάρδα: πώς απογειώνει το ψητό μπρόκολο και κουνουπίδι (+συνταγές)

    Ανήκετε σε εκείνους που θα προτιμούσαν οποιοδήποτε άλλο λαχανικό...

    42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Παναγιώτης Καραΐσκος για δεύτερη φορά στην καριέρα του

    Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο καλύπτοντας την...