ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το ΙΧ του 26χρονου “καρφώνεται” στην κολώνα της Ηρώων Πολυτεχνείου

    Ημερομηνία:

    Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας είναι αδιάψευστος μάρτυρας της σφοδρότητας με την οποία το όχημα που οδηγούσε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ηρώων Πολυτεχνείου ο 26χρονος Παντελής Καρέλης, προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και δίπλωσε πάνω της.

    Το όχημα που οδηγούσε γύρω στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας ο Παντελής φαίνεται να κινείται επί της Ηρ. Πολυτεχνείου, στο ρεύμα από Πάτρα προς Ρίο, όταν στο ύψος της οδού Αμερικής, αυτό χτυπά στο πεζοδρόμιο και σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα την βίαια ακινητοποίηση και ακόμη περιστροφή του γύρω από αυτήν.

    Το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε. Ο Παντελής τραυματίστηκε σοβαρά. Ακόμη και οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκε να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τον 26χρονο. Λίγο αργότερα ό άτυχος νέος έχασε τη ζωή του.

    Η ασταμάτητη βροχή καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το ενδεχόμενο το όχημα να άλλαξε στιγμιαία πορεία εξαιτίας των βρόχινων νερών που συνήθως λιμνάζουν στο σημείο που κατεγράφη το τροχαίο, εξετάζονται ως προς τα αίτια που ενδεχομένως συνέβαλαν στην τραγική κατάληξη. Είναι εξάλλου γνωστό στους οδηγούς, πως ένα όχημα αλλάζει απότομα συμπεριφορά αν ξαφνικά οι ρόδες του βρεθούν σε λιμνάζοντα νερά.

    ΒΙΝΤΕΟ: από thebest

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο ήχος της ανοιχτής τηλεόρασης: Γιατί βοηθάει τον ύπνο μας;

    Αναζητάτε τη βοήθεια μιας συσκευής λευκού θορύβου, όπως ο...

    Οι 7 ασυνείδητες συμπεριφορές που αποκαλύπτουν τραύματα από την παιδική ηλικία

    Έχετε κατακλυστεί ποτέ από έντονα συναισθήματα, χωρίς ακριβή αιτία;...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή νερού το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη  30 Ιουλίου,...

    Εγκαταστάθηκαν σταθμοί μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε Τέμενη και Αίγιο

    Μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Τέμενη Αιγιάλειας...