ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Οι ταξιτζήδες κατέλαβαν το γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

    Ημερομηνία:

    Μετ’ εμποδίων θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ καθώς το ένα μετά το άλλο τα σωματεία εργαζομένων εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις.

    Από την πλευρά τους, οι οδηγοί ταξί έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο. Aυτή την ώρα, βρίσκονται έξω από  το υπουργείο Μεταφορών 200 αυτοκινητιστές.

    «Η κυβέρνηση έχει τις μεταφορές σε ύψιστη προτεραιότητα. Ακούμε τα αιτήματά σας, προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και θα μιλήσουμε με τους αντιπροσώπους», είπε η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία συναντήθηκε νωρίτερα με τους οδηγούς ταξί.

    ICECAP

    Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, άκουσε τα αιτήματα, η αντιπροσωπεία δεν ικανοποιήθηκε με όσα ειπώθηκαν, και προχώρησε  σε κατάληψη του γραφείου της.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα

    Τα σκήπτρα συνεχίζει να κρατάει και το 2025 ο...

    Αγορά εργασίας: Μειώνονται οι 30ρηδες, αυξάνονται οι 65ρηδες

    Γκριζάρει επικίνδυνα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια

    Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα...