ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό τροχαίο, με έναν σοβαρά στο οδόστρωμα – Πανικός στη μέση του δρόμου!

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Κατάκολο, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μοτοσικλέτα έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε όχημα το οποίο φέρεται να φρέναρε ξαφνικά για να αποφύγει τη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα τύπου τζιπ, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, είχε σταματήσει πάνω στη στροφή του δρόμου.

    Αμέσως μετά, ο οδηγός του τζιπ, εγκατέλειψε το σημείο, αναπτύσσοντας ταχύτητα και αναζητείται από τις αρχές, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και στο σώμα, και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εγινε μανούλα Πατρινή τραγουδίστρια – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1/

    ΠΑΤΡΑ: Δεν προλαβαίνουν οι συντηρητές ασανσέρ! Ζητούν παράταση

    H νέα παράταση που έδωσε η κυβέρνηση για την...

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...