ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Στάχτη έγινε το εστιατόριο Πατρινού

    Ημερομηνία:

    Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στη Μύκονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εστιατόριο βρίσκεται στον Ορνό, και είναι ιδιοκτησία πατρινού επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε στο κατάστημα «Progress». Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική.

     

    GLEARNET

    Σημειώθηκαν εκρήξεις
    Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο στην περιοχή Κόρφος όπου επικράτησε πανικός. Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού κάλυψε την ατμόσφαιρα κι αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η κυκλοφορία διακόπηκε αφού σημειώθηκαν εκρήξεις από φιάλες υγραερίου που υπήρχαν στο σημείο.

    Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η καταστροφή είναι τεράστια, ενώ οι φλόγες ξεπηδούν από το κατάστημα που έγινε παρανάλωμα του πυρός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...